DIFFERENT WGM DISK MICRORESONATOR FILTERS - Трубін, Олександр Олексійович (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2017)
ФІЛЬТРИ ПОБУДОВАНІ НА РІЗНИХ ДИСКОВИХ МІКРОРЕЗОНАТОРАХ З КОЛИВАННЯМИ ШЕПОЧУЧЕЙ ГАЛЕРЕЇ Розраховані характеристики розсіювання хвиль лінії передачи на системах відмінних по розмірам та діелектричної проникності діелектричних мікрорезонаторів з коливаннями шепочучей галереї. Розглянуто різні структури зв'язаних мікрорезонаторів. Досліджені частотні залежності матриць розсіювання смугових та режекторних фільтрів, побудованих на різних формах мікрорезонаторів.