АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЙ IAC ДЛЯ РОЗГОРТАННЯ ВІДМОВОСТІЙКИХ ТА ВИСОКОНАВАНТАЖЕНИХ СЕРВІСІВ В ХМАРНОМУ СЕРЕДОВИЩІ AWS - Нестеренко , Микола Миколайович; Калюжний, Іван Андрійович (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2025)
У даній роботі аналізуються технології IaC для розгортання відмовостійкого високонавантаженого кластера Kubernetes в AWS. Він досліджує автоматизацію, масштабованість і ремонтопридатність за допомогою Terraform і Kubernetes. Дослідження висвітлює найкращі практики щодо надійності та продуктивності хмари, пропонуючи високодоступний дизайн кластера Kubernetes.