ПРОБЛЕМИ АУДИТУ ІНФОКОМУНІКАЦІЙНОЇ МЕРЕЖІ ВЕЛИКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Ковальська, Дарина Дмитрівна; Курдеча, Василь Васильович (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2023)
Посилення інформатизації суспільства призводить до необхідності ефективних методів створення, контролю та аудиту інформаційних комунікаційних мереж. Методика аудиту інформаційно-комунікаційної мережі великих підприємств є невід’ємною частиною управління інфраструктурою та її безпекою. Він включає збір і аналіз даних про стан мережі, перевірку її стійкості до зовнішніх загроз, тестування обладнання на стійкість до атак та інші важливі процеси.