АЛГОРИТМ ВХОДЖЕННЯ В СИНХРОНІЗМ РАДІОЛІНІЇ З ППРЧ НА ОСНОВІ ВИЗНАЧЕННЯ ФАЗИ М-ПОСЛІДОВНОСТІ - Василенко, Сергій Вікторович (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2022)
У даній роботі на основі методу визначення фази М-послідовності запропоновано алгоритм синхронізації радіолінії зі стрибковим розширеним спектром (FHSS), що підвищить надійність визначення сигналу передавача на частоті керується приймачем і мінімізує необхідний час синхронізації.