УДОСКОНАЛЕНА АРХІТЕКТУРА МЕРЕЖІ ДЛЯ ХМАРНОГО ІНТЕРНЕТУ РЕЧЕЙ - Пороло, Євгеній Олександрович; Курдеча, Василь Васильович (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2020)
В даній статті запропоновано застосування технології Data Bank в хмарній архітектурі ІoT мережі. Дана структура спрямована на захист персональних даних користувачів, дозволяючи їм контролювати який тип даних передається та надає допоміжні інструменти для візуалізації транзакцій та компрометації конфіденційності. Improved architecture of the cloud-IoT network This article proposes the use of Data Bank technology in cloud-based IoT architecture. This structure aims to protect the personal data of users, allowing them to control what type of data is being transmitted and provides supportive tools for transaction visualization and privacy compromise.