АНАЛІЗ МЕТОДІВ ПІДВИЩЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ В МЕРЕЖАХ 5G - Григоренко , Олена Григорівна; Колесник , Ярослав Вікторович (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2025)
Проаналізовано основні методи підвищення енергоефективності в мережах 5G, що дозволяють зменшити споживання енергії без втрати продуктивності та якості зв’язку. Розглянуто сучасні технологічні рішення, які сприяють оптимальному використанню енергетичних ресурсів.