АВТОМАТИЗАЦІЯ РОБОТИ ДАТАЦЕНТРУ З ВИКОРИСТАННЯМ МАШИННОГО НАВЧАННЯ - Міночкін, Дмитро Анатолійович; Кравченко, Ілля Миколайович (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2024)
Використання розвиваючого штучного інтелекту в датацентрах для автоматизації роботи відкриває безліч можливостей і обіцянок щодо значного прориву в інфраструктурі цих об’єктів.