ПРОЦЕДУРА ВИБОРУ ПРОТОКОЛІВ ПЕРЕДАЧІ ІНФОРМАЦІЇ У МОБІЛЬНИХ СЕНСОРНИХ МЕРЕЖАХ НА ОСНОВІ РОЗВ’ЯЗАННЯ МОДЕЛЬНИХ ЗАДАЧ - Семенко, Вадим Вячеславович; Лисенко, Олександр Іванович; Гетьман, Олена Володимирівна; Новіков, Валерій Іванович; Фуртат, Олена Вікторівна (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2024)
Завдання управління мобільними сенсорними мережами за етапами поділяються на завдання планування, розгортання та оперативного управління. Важливим завданням етапу проектування мобільних сенсорних мереж є вибір протоколу передачі інформації в мережі. Для вибору протоколу передачі інформації в мобільних сенсорних мережах запропоновано використовувати процедуру вибору на основі розв’язання модельних задач.