ВИКОРИСТАННЯ ПІДХОДУ IOT ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ НАПРЯМ РОЗВИТКУ ПЕРВИННОЇ ДІАГНОСТИКИ СТАНІВ ЛЮДИНИ - Коваленко, Ігор Леонідович; Мовчанюк, Андрій Валерійович (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2024)
У статті досліджено розвиток сфери первинної діагностики здоров’я людини за допомогою пристроїв персонального користування як перспективного напряму Інтернету речей. Розглянуто практичні підходи, використані при створенні комерційного пристрою IoT для поточного моніторингу фертильного періоду жінки.