ПРОЦЕДУРИ АУТЕНТИФІКАЦІЇ ТЕРМІНАЛІВ ТА ПРОМІЖНИХ МОДУЛІВ НА БАЗІ РОЮ БПЛА ЯК ЧАСТИНИ МЕРЕЖІ РАДІОДОСТУПУ 5G - Кравчук, Сергій Олександрович; Кравчук, Ірина Михайлівна (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2024)
Автентифікація є фундаментальною властивістю, яка дозволяє мережі БПЛА встановлювати безпечний зв’язок між її основними компонентами. Це дозволяє автентифікувати та ідентифікувати БПЛА. Метою даної роботи є проведення аналітичного огляду можливостей створення процедур автентифікації для рою БПЛА/БПЛА з урахуванням особливостей формування рою та вимог до 5G NR.