МІКРОСМУЖКОВІ 4-РЕЗОНАТОРНІ ФІЛЬТРИ З ПОЛЮСАМИ ЗАГАСАННЯ - Камаралі, Роман Вадимович; Галицький, Ілля Іванович; Шевцов, Костянтин Олегович; Кирилюк, Валерій Анатолійович (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2024)
У статті наводяться результати моделювання чотирьохрезонаторних фільтрів методами електродинаміки та теорії кіл.