ДОСТОВІРНЕ ПЕРЕДАВАННЯ ІНФОРМАЦІЇ У СТАНДАРТАХ 3GPP ДЛЯ РІШЕНЬ ІОТ - Осипчук, Сергій Олександрович; Тисак, Валентина Вікторівна (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2024)
У роботі розглядаються методи забезпечення надійності передачі інформації в стандартах 3GPP, а саме LTE-M та NB-IoT для рішень IoT. Запропоновано функціонал для досягнення максимальної надійності передачі інформації, відстані та швидкості передачі даних для додатків IoT.