СИСТЕМА МОДЕЛЮВАННЯ ДОСТУПНОСТІ МЕРЕЖЕВИХ ПОСЛУГ - Вішталь, Дмитро Михайлович; Любашенко, Наталія Дмитрівна (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2023)
Запропоновано проект системи оцінювання доступності послуги в телекомунікаційних мережах. В системі за матрицею логічної суміжності формується ймовірнісна модель парної зв’язності. Далі модель обчислюється, з можливим попереднім формуванням робочої формули для проведення обчислення.