КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ДАНИХ В ІНФОКОМУНІКАЦІЙНИХ МЕРЕЖАХ І ЗАСОБИ ЇЇ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Григоренко, Олена Григорівна; Голуб, Олексій Сергійович (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2023)
Розглянуто актуальне питання конфіденційності даних в мережі та проаналізовані основні засоби її забезпечення. Це сприяє безпечній передачі, обробці та зберіганню даних при зростанні потенційних загроз в кіберпросторі