ШЛЯХИ ОТРИМАННЯ СИГНАЛІВ КЕРУВАННЯ СИСТЕМОЮ ОРІЄНТАЦІЇ І СТАБІЛІЗАЦІЇ НАНОСУПУТНИКА - Явіся, Валерій Сергійович; Лисенко, Олександр Іванович; Гетьман, Олена Володимирівна (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2022)
Досліджено методи отримання сигналів керування виконавчими органами систем орієнтації та стабілізації просторового положення наносупутників. Традиційні методи оцінюються з точки зору можливості їх практичного застосування, а також з урахуванням обмежень ваги та габаритів.