АНАЛІЗ МЕТОДІВ ОЦІНКИ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ МУЛЬТИСЕРВІСНОЇ МЕРЕЖІ - Козак, Анастасія Юріївна; Могилевич, Дмитро Ісаакович (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2021)
Досліджено основні методи оцінки показників якості обслуговування в мультисервісних мережах, проаналізовано оптимальні рішення для високого рівня надання послуг.