RESEARCH AND IMPLEMENTATION OF IOT TEMPERATURE AUTOMATED METERING PROJECT BASED ON TELECOMMUNICATION SYSTEMS INSTITUTE - Osypchuk, Serhiy; Yatsyshyn, Oleksandr; Maltsev, Andriy; Dykyy, Artem (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2020)
The paper presents a research and practical implementation result of the Internet of Things (IoT) [1,2] project for temperature values automated collection. The project is implemented at Telecommunication Systems department of Telecommunication Systems Institute. It aims the possibility to access the collected data from anywhere on the Internet and to customize data representation. Дослідження та реалізація IoT проекту для автоматизованого вимірювання температури на базі інституту телекомунікаційних систем В роботі представлено результат дослідження та практичної реалізації проекту Інтернету речей для автоматизованого збору телеметрії, а саме – температури, що реалізований на кафедрі телекомунікаційних систем інституту телекомунікаційних систем, з можливістю доступу до зібраних даних з будь-якої точки Землі в мережі Інтернет та можливістю кастомізації їх представлення.