АНАЛІЗ МЕТОДІВ СЕРІАЛІЗАЦІЇ ОБ’ЄКТІВ ДЛЯ ПОБУДОВИ ПЛАТФОРМИ ВЕЛИКИХ ІНДУСТРІАЛЬНИХ ДАНИХ - Попенко, Демид Віталійович; Курдеча, Василь Васильович (Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 2020)
У статті описуються існуючі методи серіалізації об’єктів, досліджено і проаналізовано продуктивність методів при різній кількості обчислювальних об’єктів, що є важливим для побудови платформи великих індустріальних даних. Визначено метод, який дозволить за критерієм часу найбільш ефективно перетворювати структури даних у послідовність бітів. Analysis of object serialization methods for building a platform of big industrial data The article describes existing methods of object serialization, investigates and analyzes the performance of methods for different amounts of computational objects, which is important for building a platform for collecting big industrial data. A method has been identified that will most effectively convert data structures into a bit sequence.