АНАЛІЗ ТЕХНІЧНИХ РІШЕНЬ ДЛЯ ПОБУДОВИ МЕРЕЖІ ІОТ НА ПІДПРИЄМСТВІ

Автор(и)

  • Василь Юрійович Нікішин Інститут телекомунікаційних систем КПІ ім. Ігоря Сікорського, Україна
  • Дмитро Анатолійович Міночкін Інститут телекомунікаційних систем КПІ ім. Ігоря Сікорського, Україна https://orcid.org/0000-0003-4988-7098

Ключові слова:

ІOТ; IIOT; « 4.0. ІДУСТРІЯ»

Анотація

В світі з’являється велика кількість новітніх технологій та сучасних технічних рішень в сфері ІоТ. Але багато підприємств в Україні та світі не використовують ІоТ мережі. Робота полягає в тому щоб проаналізувати технічні рішення в цій сфері та визначити чи вигідно встановлювати дані мережі на підприємствах, та на скільки зміниться якість виготовлення продукції.

Біографії авторів

Василь Юрійович Нікішин, Інститут телекомунікаційних систем КПІ ім. Ігоря Сікорського

Студент Інституту телекомунікаційних систем

Дмитро Анатолійович Міночкін, Інститут телекомунікаційних систем КПІ ім. Ігоря Сікорського

к.т.н., доц. Кафедри Телекомунікацій, Київський політехнічний інститут Ігоря Сікорського

Посилання

Aramis: Загальна автоматизація українських підприємств – крок назустріч індустрії 4.0. - http://aramis.com.ua/vseobshhaya-avtomatizatsiya-ukrainskih-predpriyatiy-shag-navstrechu-industrii-4-0/.

Павленко В. І., Сітало І. А., Буць Д. Є. (2020) ІНТЕРНЕТ РЕЧЕЙ. ІНДУСТРІЯ 4.0. https://openarchive.nure.ua/bitstream/document/14078/1/Pavlenko_271-275.pdf.

IT-Enterprise: Промисловий Інтернет Речей - https://www.it.ua/ru/knowledge-base/technology-innovation/promyshlennyj-internet-veschej.

/07/06 eba: В Україні побудували перший повністю автоматизований РГК Метрологічний центр - https://eba.com.ua/v-ukrayini-pobuduvaly-pershyj-povnistyu-avtomatyzovanyj-rgk-metrologichnyj-tsentr/.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-05-14

Як цитувати

Нікішин, В. Ю. ., & Міночкін, Д. А. . (2021). АНАЛІЗ ТЕХНІЧНИХ РІШЕНЬ ДЛЯ ПОБУДОВИ МЕРЕЖІ ІОТ НА ПІДПРИЄМСТВІ. Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції «ПЕРСПЕКТИВИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ», 350–352. вилучено із https://conferenc-journal.its.kpi.ua/article/view/231457